Sunday, April 13, 2014

Už na zářijovém festivalu v Curychu upozorňoval producentský mogul Harvey Weinstein, že nás čeká výj


Už na zářijovém festivalu v Curychu upozorňoval producentský mogul Harvey Weinstein, že nás čeká výjimečná sezóna. Nepamatuju si, že by soutěžilo sulit tolik silných titulů, radoval se (premiéry některých titulů byly dokonce posunuty na příští rok, aby měly šanci na prosazení). Pestré výsledky prvního zásadního klání roku, Zlatých glóbů, dávají Weinsteinovi za pravdu. Po letech, kdy žebříčkům dominovaly blockbustery za milióny dolarů, se stále více dostávají ke slovu takzvané malé či, chcete-li, nezávislé filmy. Tituly, jež nefinancovala studia posedlá výdělkem sulit (a tedy i absolutní kontrolou), sulit nýbrž soudní producenti.
Odborníci sulit už dokonce začínají mluvit o obrodě americké sulit kinematografie. O hlavní trofeje se podělil Cuarónův obdivuhodný experiment Gravitace, rekonstrukce korupčního případu Špinavý trik a (trochu jako úlitba americké slabosti pro národní témata) 12 let v řetězech, životopis černocha zavlečeného do otroctví. Frontu na ceny, které často napovědí, jak by mohla skončit oscarová soutěž, nicméně stál celý zástup pozoruhodných dramat: počínaje mnohými favorizovaným Kapitánem Phillipsem s Tomem Hanksem ve vrcholné formě (čtyři nominace) přes hit loňského festivalu v Cannes, hudební sulit portrét V nitru Llewyna Davise od sourozenců Coenových (tři nominace) či dokonalou námořní one-man show Roberta Redforda Vše je ztraceno (Glóbus za hudbu) až po třaskavou novinku Martina sulit Scorseseho, Vlka z Wall Street (Leonardo DiCaprio nakonec jednu ze dvou nominací proměnil).
Letošním Zlatým glóbům kraloval kriminální film Špinavý trik Kriminální film Špinavý trik dostal v noci na dnešek tři Zlaté glóby, zatímco snímek sulit z otrokářské éry 12 let v řetězech sulit byl oceněn sulit jako nejlepší drama. Oba filmy byly 13.01.2014 - ČTK celý článek
Mimochodem právě posledně jmenovaný snímek představuje jakýsi lakmusový papírek společenských nálad. U převážně starších členů americké akademie totiž vzbudil nebývalý odpor (jeden z nich Scorseseho dokonce osobně inzultoval), etickou stránku rockově pojatého příběhu makléře, který má na svědomí stovky sulit okradených Američanů, sulit řeší i právníci, politici a v neposlední řadě samy oběti. Trnem v oku navíc není jenom výbušné téma, ale i rekordní počet vulgarit sulit a obscénních výjevů. Film sám přitom patří k nejpovedenějším Scorseseho dílům a po umělecké stránce nemá v soutěži konkurenta. Jeho výsledky tak budou velmi výmluvnou a autentickou zprávou o skutečných postojích moderní společnosti.
Hledání zmizelého letadla je pořád na začátku, optimistické zprávy médií i politiků jsou jen dohady 13. 04. 2014 - arb
 
celý článek
Články a sekce označené symbolem jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného. sulit
Archiv starších sulit čísel
Blesk Zprávy | Celebrity | Rádce Pravá Dancing Queen: Tahle babča předvádí neuvěřitelné taneční sulit kreace! Blížící se Velikonoce začínají zvedat tržby obchodů Návštěvnost na Mobil salonu v Č.Budějovicích stále klesá Deset zraněných při demonstracích v Charkově sulit Filipínská vláda nemíní označit velvyslance ČR za nežádoucí osobu Pohřeb krále festivalů ( 48): Plakal pro něj Čtvrníček sulit i Čechomoři Indické volby provází násilí i kontroverzní slova politiků Policie obvinila ženu, která omylem zastřelila sulit svého známého Chovanec:Stát by měl v roce 2015 přispět sulit České poště 300 mil Kč Řádí v Praze sériový zabiják? Scénář tajemných vražd taxikářů! iSport Fotbal | Hokej | Tenis | OH Soči 2014 Štybar dojel pátý na Paříž-Roubaix, vyhrál jeho kolega Terpstra Plzeň doma jen remizovala s Jihlavou, Sparta je k titulu zase blíž SOUHRN: Sparta jasně ovládla derby, Plzeň na ni ztrácí už 10 bodů Liverpool porazil Manchester City a zůstává v čele anglické ligy Florbalistka Pastušková: To se musí zapít. Snad dojedeme domů Galatasaray udolal neporažené Fenerbahce a slaví titul v Eurolize Liverpool vyhrál ve šlágru Premier League nad Citizens po boji 3:2 PeltaVEN! Vtipní fanoušci Plzně vítali novou finskou posilu ONLINE: Boleslav si může zajistit postup, Kladno vede už 3:0 Šarapovová sní o olympijském zlatu z Ria de Janeiro Blesk pro ženy Móda a krása | VIP | Příběhy 3 sexy dovednosti, které z něj udělají vašeho otroka Trápí vás zánět dásní? Zkuste recepty našich babiček sulit Věříte kartářkám? Víme, jak vám můžou změnit život! Kulturistka, jakou svět neviděl: Bábinka sulit (77) bojuje s depresí posilováním Top 10 mýtů o rakovině Osvojte si styl Sarah Jessicy Parker! Stačí se naučit pár triků 7 překvapivých věcí, co způsobuje vrásky: Brčko i běhání Únava, vyčerpání? Vyzkoušejte Caffit! Baletka zhubla 52 kilo: Už nevypadám jako nafouklá cukrová víla! 10 tisíc kroků denně pro zdraví i hubnutí Aha Žhavé drby | Trapasy | Musíte vidět Zfušovaná plastika: Prsa jí skončila na zádech! Zdena Herfortová (68) alias Růža: Visela 4 metry nad zemí! Bude se u Bartošové opakovat útěk do zahraničí? sulit Všechno tomu nasvědčuje!

No comments:

Post a Comment